donderdag 28 augustus 2008

De dag voor de een a laatste dag

Aangezien de vorige dagen hiervoor niks echt boeiend was voor mensen hier heb ik dat maar even overgeslagen... Dus daarom ;-) .. Ook moesten we nog dingen regelen en dat nam veel tijd in beslag maar vandaag hebben we wat gedaan: Aquatica!

Aquatica is het nieuwe waterpark van Seaworld... Het is ook een beetje zee achtig maar dat wat minder seriues.. Ze hebben er een wit strand aangelegd en allemaal leuke glijbanen!

Als eerste gingen we in een soort van stroomsversnellings rivier.. En we zagen dat er Lifevesten hingen en wij dachtne dat we die ook moesten pakken.. Dus wij lopen daar naartoe ik een grote aangedaan.. Mama een krappe zodat haar Meloenen werden omhoog gepusht haha.. Zag er niet uit! Uiteindelijk lagen we erin bleek dat je niet zo een lifevest nodig had... Oh kut.. haha

Uiteindelijk zijn we verder gelopen naar een glijbaan met matjes waarmee je vanaf je buik vanaf moet.. Ging er superhard en mieke vond het wel een beetje eng..

Daarna een of andere rare grote glijbaan gedaan.. Waar je met ze 4en in kan zitten maar mama en ik deden hem met ze 2en... Hij was echt super en omdat je op een geven moment helemaal in het donker zit! Dit hadden we echt niet verwacht en mieke ging de hele tijd achteruit.. dus die was erg misselijk daarna... Ook was het eng omdat we bijna 90 graden tegen de muur zaten haha ..

Daarna deden we de coolste glijbaan: Dolphin Plunge...

Als je onderweg in de glijbaan bent word het omhulsel van de glijbaan doorzichtig.. En dan ga je door een Tank heen waar allemaal Dolfijnen inzitten! Echt super cool was dat en leuk om te zien..

na een tijdje hadden we het wel gehad en gingen we maar Sushi eten in Celebration... [Alweer ja we weten het haha]

Nu hebben we net lekker gerelaxt bij het zwembad van het hotel en ook op het balkon.. Ook gaan we straks nog lekker eten bij TGI Fridays...

Morgen de laatste dag zullen we gewoon lekker relaxen en de laatste dingetjes inkopen en inpakken...

We hebben gelukkig wel een eerdere vlucht naar New york kunnen regelen.. Zodat we lekker relext kunnen overstappen!! Inplaats van 1 uur .... 

Nu horen we net dat er een Intense storm is! Even buiten kijken!!!

Geen opmerkingen: