zondag 17 augustus 2008

Dag 4 - Epcot

Vandaag zijn we al vroeg opgestaan en naar Epcot gereden.. Op Tourguide mikes advies hadden we namelijk gezien dat we vandaag moesten gaan.

Wij komen daar aan en staan helemaal vooraan dus dat is even lekker! Maar een klein stukje lopen en daar is die: De grote witte golfbal van Epcot! Na een aftelling mogen we naar binnen toe. Helaas staat er binnen ook nog een lijn en moeten we wachten.. Na 3 minuten begint er een countdown en begint iedereen zich naar binnen te dringen.

Wij gaan als eerste naar Soarin omdat die altijd het drukst is. Helaas dachten veel mensen hier hetzelfde over haha.. Maar we waren op tijd naar voren gelopen en op het eerste ritje zaten we erin! Wat een mooie rit is dat toch altijd.

Nadat we dit hadden gedaan ging ik even een Birthday Pin halen voor Mieke.. Ze was namelijk 31 juli jarig maar ik had beloofd dat we het hier ook nog een beetje zouden vieren.. Zij die pin opgedaan en elke staff member zei meteen: HAPPY BIRTHDAY!! als je binnenkwam! wel leuk dus..

Toen we Test track en Mission space hadden gehad liepen we naar de world showcase..
Nadat we de eerste landen hadden afgelopen gingen we bij Japen een opgeknapt restaurant in wat we vorig jaar nog in de steigers zagen.. Wow wat was dit mooi geworden zeg! 

We waren aan de beurt en kwamen langs allemaal japanse medewerkers die tegelijk in koor: Happy birthday zeiden.. Was echt leuk!
Nadat we drinken en Sushi hadden gehad begon er opeens een muziekje te spelen en kwamen er 6 japanners achter elkaar naar binnengelopen met een taartje met een kaarsje erop in hun handen... Mieke keek echt zo van: Wie is er jarig? Wie is er jarig? Maar dat was zij zelf natuurlijk hahah... We hebben echt nog uren in een deuk gelegen!

Nadat we de sushi ophadden gingen we naar Downtown disney. Daar heb ik nog een leuke cd gekocht en zijn we naar de nieuwe Mummy film geweest! Was een goede film!

Uiteindelijk zijn we bij Tgi fridays gaan eten en daarna zijn we naar het hotel terug gegaan..

Er komt wel een Tropical Storm onze kant op: 'Fay'
We weten eerlijk gezegd echt niet wat er gebeurd maar we weten wel dat die erg sterk is.. Op de Dominicaanse rep. zijn er al 5 doden gevallen en in Key largo word iedereen geevacueerd!

Maarja iedereen weet wel dat Amerika altijd een klein beetje heel erg overdrijft...

In iedergeval nu gaan we naar Winterpark wat een best wel leuk plaatje blijkt te zijn...

De foto's van Epcot komen nog later die moet ik er opzetten!

Geen opmerkingen: